Pentru ca tine la sanatatea ta si aspectul tau fizic, Iepurasul a sosit in Sala Online GymSport si ti-a lasat CADOU 25% din valoarea abonapromo-pastementelor.  Completezi cadoul?

Cu mai putin de 2.5 lei/ zi ai acces VIP la acele mai noi clase de aerobic, predate in marile centre fitness din tara:
Zumba ® Fitness, Pilates, Steel Tonic, Total Body Workout si Cardio Tone.
In plus, primesti frecvent BONUS antrenamente fulger, de 15 minute, pentru ziele ocupate.

Oferta este valabila pentru primele 100 de abonamente comandate pana pe data de 12 aprilie, inclusiv.

In Sala Online GymSport te antreneazi cu instructori de elita, oriunde, oricand. In PRIMA SALA ONLINE DE AEROBIC DIN ROMANIA se antreneaza deja peste 200 de persoane din toate colturile tarii si se bucura din plin de beneficiile celor mai noi antrenamente.

De ce sa alegi Sala Online GymSport?

– ai acces oriunde, oricand la antrenamente exact ca intr-o sala reala
– executi cele mai noi si atractive activitati aerobice din Romania
– instructori specializati in activitatile coordonate te vor indruma sa executi corect si eficient exercitiile fizice
– ai varietate mare de clase, pentru cele mai bune rezultate fizice
– saptamanal, primesti 3 antrenamente noi
– saptamanal, primesti antrenamente BONUS de 15 minute, pentru zilele ocupate
– te antrenezi alaturi de cei dragi
– primesti indicatii competente, in limba romana
– Sala Online GymSport este  CEA MAI BUNA, SANATOASA SI IEFTINA METODA DE SLABIRE

Ce nu este Sala Online GymSport?

Sala Online GymSport nu reprezinta o biblioteca de exercitii sau antrenamente puse online de-a lungul timpului,in care iubitorii de sport sa stea sa caute antrenamente potrivite sau concepte noi.

Atunci ce este Sala Online GymSport?

Sala Online GymSport  functioneaza exact ca o sala reala, cu programe de antrenament actuale, care au o continuitate si care contin toate partile obligatorii unui antrenament: incalzire, parte fundamentala, revenirea organismului dupa efort, astfel incat antrenamentul sa fie eficient dar si sanatos, pentru ca principalul obiectiv ar trebui sa fie sanatatea.

Iata cateva marturii:

Am bebe de 11 luni si sala online a venit la fix pentru mine. Vreau sa slabesc si sa fiu in forma pentru bebelusul meu. Imi fac antrenamentul cand el doarme. Ma bucur ca nu sunt conditionata de timp sau un loc, ca sa pot sa revin la forma fizica de dinante de sarcina. Felicitari pentru initiativa!” – Denisa V.

Programul meu de lucru nu este niciodata asa cum am stabilit. Termin tarziu lucrul la birou si nu reusesc sa ajung la sala. Statul pe scaun mi-a afectat sanatatea. Ma bucur mult ca pot sa am antrenorul meu acasa, oricand vreau sau am timp. P.S. Antrenorii sunt grozavi!” – Corina P.

Toate viata am fost plinuta si mi-e foarte jena sa merg la sala. Am incercat diverse diete, dar fara sport nu reusesc. Am incercat programe de pe youtube dar sunt incomplete si cateodata neactualizate. In plus imi doream foarte mult sa fac si eu ce fac colegele mele la sala. Acum am tot ce imi doresc, antrenamente ca la sala, la mine acasa. Mi s-a parut un pic greu la inceput, am vrut sa renunt. Echipa GymSport m-a incurajat sa continui si sunt foarte fericita ca i-am ascultat. Acum m-am obisnuit cu orele si sunt foarte mandra cand discut despre antrenamente cu colegele de birou care merg la sala, ca si cand as fi fost cu ele acolo. Multumesc din suflet, GymSport!” – Ioana M.