2017 a inceput cu o multime de suprize si continua cu ele.

La lista activitatilor spotive din Sala Online GymSport se adauga CIRCUIT TRAINING.

Circuit Training este un antrenament foarte intens in care se lucreaza circuite de exercitii executate intr-un numar mare de repetari. Fiecare circuit lucreaza o zona definita a corpului. Astfel, in doar 40 de minute tot corpul va beneficia de un antrenament foarte intens si eficient.

Studiile facute de Universitatea Baylor arata ca antrenamentul in circuit te ajuta sa-ti atingi rapid obiectivele iar rezultatele se pastreaza mult timp.

Astazi, 8 februarie, clasa de CIRCUIT TRAINING este disponibile GRATUIT tuturor vizitatorilor Sala Online GymSport, membri sau nonmembri.

Incepand cu 9 februarie, antrenamentul este disponibil doar membrilor Salii Online GymSport cu abonamente active.

Vezi aici tipurile de abonamente!

Din 2015 aducem sala de aerobic la tine acasa. Programul de antrenament personalizat pe care ti-l trimitem saptamanal te ajuta sa te antrenezi corect, rapid si eficient.

In Sala Online GymSport gasesti 12 activitati sportive diferite astfel ca vei gasi cu siguranta antrenamentul care sa ti se potriveasca. Peste 20 de antrenamente VIDEO sunt disponibile NON STOP. Varietatea mare de antrenamente elimina riscul de a te plictisi de acelasi antrenament si riscul de a se obisnui corpul cu acelasi antrenament, devenit astfel ineficient.

Gaseste-ti cel mai mare zambet si hai sa te incarcam cu multa energie  la antrenamentul de Circuit Training disponibil acum in arhiva de antrenamente! 🙂