Alexandra Voicu

Trainer clase cardio

alex-voicuSalut,

Sunt Alexandra si sunt unul dintre initiatorii proiectului GymSport. Desi sunt absolventa de Marketing specializata in marketingul online, pasiunea mea pentru sport si pentru o viata cat mai sanatoasa a fost tot timpul prezenta. M-am bucurat de avantajele aduse de sport si am reusit de-a lungul timpului sa motivez sute de oameni sa adopte un stil de viata mai sanatos.

Consider ca ar fi bine ca toata lumea sa experimenteze beneficiile sportului, care nu sunt doar in plan fizic ci si mental, social, spiritual. Sportul ne face mai veseli, mai frumosi, mai buni.

In cei peste 10 ani de experienta ca instructor, am reusit sa impartasesc cunostintele mele din domeniul sportului de masa, unui public numeros si ma bucur sa constat ca o parte dintre cursantii mei au devenit la randul lor instructori sau mari promotori ai sportului.

Sunt foarte incantata sa fac parte din echipa de antrenori ai salii Online GymSport, reusind cu aceasta ocazie sa ma adresez nu doar catorva zeci de persoane care pot avea acces intr-o sala, ci tuturor persoanelor care pot accesa internetul. Va invit sa profitam de acest mediu de comunicare si informare rapida si sa ne bucuram impreuna de cele mai sanatoase antrenamente, chiar daca suntem la zeci, sute, mii de kilometri distanta!

Pagini web:

www.gymsport.ro

www.trendmarketing.ro

 

Cosul tau

Publicitate