Alina Trifu

alina-trifuConsilier in nutritie, Fitness Diet Specialist (certificat Masterclass Romania), fondator iHealth, absolventa a cursului Nutrition, Health and Lifestyle, organizat de Vanderbilt University si Nutrition and Physical Activity for Health, organizat de University of Pittsburgh, specialist in comunicare.

Iubesc sa citesc, sa calatoresc, sa gatesc pentru prieteni, sa petrec timp cu familia. In programul meu de consiliere nutritionala le vorbesc oamenilor mai degraba despre ce sa mancam pentru a fi mai sanatosi si mai energici, si mai putin despre ce sa facem pentru a fi mai slabi. Pentru ca in momentul in care iti privesti corpul ca pe un prieten si un dar, nu un inamic pe care sa-l brutalizezi in fiecare zi in speranta ca va reactiona cum iti cere media, lucrurile sunt pe jumatate rezolvate.

Sunt promoter al echilibrului in toate aspectele sale, nu numai atunci cand vorbesc despre nutritie, ci si atunci cand ma refer la viata, in ansamblul ei. Nu cred in diete minune sau la moda, in infometare sau in privarea organismului de toata paleta necesara de nutrienti. In schimb, sustin, recomand si aplic o dieta echilibrata, alcatuita din alimentele preferate, dar gandita in combinatiile si cantitatile corecte pentru fiecare persoana.

Motivatia si, totodata, bucuria mea in aceasta vocatie este sa ajut si alte persoane sa descopere calea spre o viata mai sanatoasa si mai activa, dar, mai ales, spre acceptarea de sine.