Cristina Hagiescu (Dudu)

Trainer clase Zumba Fitness ®

dudu1Cristina Hagiescu, cunoscuta elevilor sai ca Dudu, este unul dintre cei mai populari instructori de Zumba(R) din Romania. Fire vesela si plina de viata si entuziasm, Cristina transmite la clasele ei o energie debordanta si molipsitoare. Ea priveste dansul nu numai ca forma de expresie care o defineste cel mai bine, dar si ca o scurtatura catre fericire si starea de bine, motiv pentru care adora  sa ii faca pe participantii la orele ei sa zambeasca.

Cristina este instructor de Zumba Fitness din 2010 si a lucrat cu mai multe tipuri de cursanti si intr-o varietate de locuri. Timp de 3 ani a reprezentat oficial Zumba Fitness, in calitate de coregraf oficial (Zumba Jammer). Pasiunea ei pentru acest program sportiv nu s-a oprit aici, de-a lungul anilor urmand numeroase cursuri de formare si specializare: Zumba Sentao, Zumba Toning, Zumba Step, Zumba Kids & Zumba Kids JR, Zumba Pro Skills etc

 

Vrei plan de antrenament saptamanal?
Solicita consiliere sportiva si fa exact antrenamentul potrivit tie. Saptamanal, vei primi prin email planul tau de antrenament.
Serviciu GRATUIT pentru toti abonatii.
Aboneaza-te acum!

Cosul tau

Abonamente

Publicitate