Dada Iliescu

Trainer clase cardio

dadaFara a face sport de performanta, miscarea a facut dintotdeauna parte din viata ei, avand permanent contact cu aceasta lume nemaipomenita. Mirajul concursurilor de atletism si apoi al practicarii artelor martiale i-au fost puncte de reper pentru mai tarziu, cand a ales sa devina instructor de aerobic si fitness.

Pregatirea ei ca instructor de aerobic a început în 2005 si de atunci considera ca perfectionarea continua este unul din cele mai importante aspecte ale unui instructor. Este convinsa ca buna pregatire a unui instructor consta, alaturi de bucuria de a transmite placerea miscarii, dorinta continua „de a lua pulsul” momentului din lumea fitness-ului, dar si de a-si îmbunatati permanent tehnica si cunostintele din acest domeniu.

Dorinta de cunoastere, precum si calitatea actului sportiv sunt lucruri carora a incercat sa le acorde atentie inca de la inceput, punand accent atat pe caracteristicile fiecarui tip nou de clasa, cat si pe aspectul psihologic al relationarii si comunicarii cu participantii la clase.
In prezent face parte din echipa de master-traineri ai uneia dintre cele mai cunoscute scoli de fitness din Romania. Îmbinand în mod placut profesia de psiholog cu cele doua hobby-uri, sportul si fotografia, Dada încearca sa-i fie aproape oricarei persoane interesate de sport si de un stil sanatos de viata.

Vrei plan de antrenament saptamanal?
Solicita consiliere sportiva si fa exact antrenamentul potrivit tie. Saptamanal, vei primi prin email planul tau de antrenament.
Serviciu GRATUIT pentru toti abonatii.
Aboneaza-te acum!

Cosul tau

Abonamente

Publicitate