Stretching

Sala Online GymSport

Durata antrenamente: aproximativ 40 de minute.
Calorii consumate: aproximativ 800/ clasastretching
Nivel intensitate: incepator-mediu

Spune ADIO stresului, tensiunilor musculare, durerilor de spate sau articulare!

Incearca clasele de stretching acasa puse la dispozitie in Sala Online GymSport si schimba-ti in bine starea de spirit in doar 40 de minute. In cadrul claselor de stretching te relaxezi atat fizic cat si mental. Concentreaza-te pe respiratie si lasa-ti intreaga musculatura sa se intinda si relaxeze in acelasi timp.

Clasele de stretching online te ajuta sa economiseste timp si sa te simti confortabil, indiferent de nivelul tau fizic actual.

Efectul exercitiilor de stretching se simte imediat dupa antrenament. Fa zilnic stretching mai ales daca petreci mult timp pe scaun sau in picioare.

Ce este stretching-ul?

Stretching-ul presupune executarea exercitiilor specifice pentru intinderea musculaturii. Exercitiile de stretching te ajuta sa-ti imbunatatesti flexibilitatea, permitand astfel miscari care anterior provocau durere sau chiar erau imposibil de executat.

Stretching-ul iti imbunatateaste postura si te ajuta sa cresti in inaltime datorita decompresiei discurilor intervertebrale.

Fii motivat/a!

Chiar daca acum poate mobilitatea nu-ti permite sa atingi cu palmele solul tinand genunchii perfect intinsi, fa stretching zilnic si vei vedea cum corpul tau te va ajuta sa-ti indeplinesti activitatile zilnice mai usor. In plus, este un excelent “medicament” pentru muschi, articulatii si psihic.

Te asteptam sa te antrenezi ONLINE alaturi de noi!

Vezi aici tipurile de abonamente disponibile!

Vrei plan de antrenament saptamanal?
Solicita consiliere sportiva si fa exact antrenamentul potrivit tie. Saptamanal, vei primi prin email planul tau de antrenament.
Serviciu GRATUIT pentru toti abonatii.
Aboneaza-te acum!

Cosul tau

Abonamente

Publicitate