Total Body Workout

Conturarea frumoasa si intr-un stil cat mai sanatos a musculaturii este principalul obiectiv al clasei de Total Body Workout. Cu greutatea propriului corp sau cu greutati mici, de 1 kg, exercitiile prezente in antrenamentul Total Body Workout tonifica intens musculatura, bazandu-se pe tehnica de executie corecta pentru protejarea coloanei vertebrale si articulatiilor.

Total Body Workout este un antrenament de tonifiere complex, in care se lucreaza toate grupele musculare principale, implicand indirect un numar mare de muschi mai putin solicitati in restul antrenamentelor.  Se lucreaza atat trenul superior cat si trenul inferior, implicand si antrenamentul cardio, pentru eliminarea tesutului adipos si conturarea frumoasa a musculaturii.

Antrenamentul Total Body Workout este alcatuit din miscari simple, insa foarte solicitante daca se respecta tehnica de executie corecta. Astfel, Total Body Workout devine o clasa potrivita atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Exercitiile vor fi executate in picioare si la sol, folosindu-se astfel un numar mare de pozitii pentru un antrenament complex pentru tot corpul.

Va invitam la o clasa care va va aduce o multime de beneficii fizice si psihice!

Obiective principale:

  • tonifiere
  • cresterea fortei
  • intarirea articulatiilor
  • eliminarea stersului
  • pregatirea generala a corpului pentru diverse tipuri de efort sau activitati

Secvente din antrenamentele Total Body Workout din Sala Online GymSport

Vrei plan de antrenament saptamanal?
Solicita consiliere sportiva si fa exact antrenamentul potrivit tie. Saptamanal, vei primi prin email planul tau de antrenament.
Serviciu GRATUIT pentru toti abonatii.
Aboneaza-te acum!

Cosul tau

Abonamente

Publicitate