Cardio Tone

Sala Online GymSport

Antrenamentul Cardio Tone este disponibil online. 

Durata antrenamente: aproximativ 40 de minute.

Calorii consumate: aproximativ 800/ clasa

Nivel intensitate:

  • cardio: ridicat
  • structura coregrafica: usoara
  • tonifiere musculara: ridicat

Vrei sa slabesti? Vrei sa reduci stratul de grasime inestetica sau celulita? Cardio Tone este antrenamentul cel mai potrivit pentru slabit!

Clasa de Cardio Tone reprezinta o combinatie perfecta de exercitii de tonifiere executate in regim cardio. In cadrul clasei de Cardio Tone se executa pasi si exercitii pe muzica antrenanta, in scopul accelerarii arderii grasimilor si a tonifierii musculaturii.

Clasa de Cardio Tone este recomandata tuturor celor care vor sa-si remodeleze corpul si sa scada in greutate. Exercitiile executate pe muzica antrenanta devin foarte placute, amuzante si mai ales eficiente. Intensitatea antrenamentului creste treptat, facand ca arderea grasimilor sa se realizeze pe parcurs.

Clasa de Cardio Tone este excelenta si pentru relaxare psihica, pentru ca toate atentia este indreptata spre pasi si executia corecta a exercitiul fizic, mintea fiind astfel eliberata temporar de grijile zilnice.

Cardio Tone are un nivel de intensitate incepator-mediu, astfel ca poate fi executata de oricine isi doreste sa dobandeasca un corp frumos si sanatos.

Va asteptam la clasa! 🙂