1. Adela, cum ai hotarat sa participi la cursul de instructori Zumba Fitness®?

Adela: Toata viata am facut sport, iar cand m-am lasat de performanta a trebuit sa fac miscare pentru ca luasem in greutate. Am inceput prin clasicul aerobic pentru un an de zile cand instructoarea a intrebat daca stie cineva sa danseze.

Nu am facut dansuri niciodata, dar am avut o trupa de dans a liceului cu care am participat la cateva competitii. Instructoarea mi-a povestit de Zumba Fitness si am cautat pe internet si m-a atras din  primele minute. Am cautat un instructor training, nestiind daca sunt capabila sa fac asa ceva, dar imi placea foarte mult.

Am plecat in Paris, Franta in August 2010 si atunci am devenit instructor de Zumba si de asemenea si membru ZIN™.

Adela Iacob ZJ

Adela Iacob ZJ™

2. Adela, stim ca ai avut o ascensiune destul e rapida in ierarhia Zumba Fitness®. Dupa cat timp de la absolvirea cursului de instructor Zumba ai devenit ZJ™ si cum a influentat acest lucru viata ta profesionala?

Adela : Dupa un an si jumatate de predat zilnic, am primit un mail care spunea ca se fac selectii pentru Zumba Jammer in estul Europei. Am vazut care sunt termenii si conditiile si am aplicat printr-o auditie video. Am fost selectata si am plecat la Londra in Februarie 2012 pentru a fi instruita.

Pe plan profesional, inca combin facultatea cu predarea la sali si cu Jam Session-urile.

3. Sa vorbim un pic despre cel mai asteptat moment al anului 2012: Conventia Zumba Fitness® de la Orlando.Cum ai ajuns acolo ca reprezentant al Romaniei?

Adela : Conventia de la Orlando este cel mai frumos eveniment la care am participat si il recomand tuturor membrilor ZIN™ din Romania.

Anul acesta Beto a dorit sa-si schimbe echipa de presenteri pentru Fitness Concert-ul din cadrul conventiei. El a facut o selectie dintre toti ZJ din lume. Am aplicat tot cu o auditie video in urma careia am fost sunata si anuntata ca am fost aleasa si trebuie sa plec cu o luna inaintea concetului in Miami,  pentru a repeta show-ul  cu Beto.

Zumba Fitness Concert

Zumba Fitness Concert

4. De cata munca este nevoie pentru pregatirea unui eveniment de asa mare anvergura?
Adela: Am facut repetitii timp de 3 saptamani, 6 ore pe zi, excluzand duminica. De asemenea, de 3 ori pe saptamana aveam si un boot-camp de 3 ore, la finalul acestuia fiind « K.O. » J

Este vorba de foarte multa munca, dar am reusit sa lucram foarte repede la show avand in vedere ca Beto a avut in sala 15 coregrafi. Am pus cap la cap tot show-ul intr-o saptamana si jumatate, iar in restul timpului am repetat.

5. Care au fost cele mai placute si cele mai neplacute momente din timpul pregatirii si al spectacolului?
Adela :

Oboseala a  fost singura parte neplacuta din aceasta experienta. Toata perioada a fost marcata de momente placute, dar o sa le enumar pe cele mai importante.

In primul rand sa ai ocazia sa lucrezi cu un geniu ca Beto este minunat. De asemenea, sa traiesti o luna de zile cu 14 persoane din colturi diferite ale lumii si sa creezi prietenii este extraordinar. Dar momentul cand iesi pe scena in fata a 8.000 de instructori este pe departe cel mai frumos moment din aceasta scurta perioada.

6. Ce noutati ne aduci de la Orlando?

Adela : Ca si noutati de la Orlando, pot sa-ti spun ca voi pleca in tara intr-un tur de MC-uri inspirate din show si ii astept pe toti iubitorii de Zumba® sa mi se alature pentru a trai un pic din experienta mea.

Evenimentele vor fi postate pe pagina mea de Facebook si pe pagina mea de pe www.zumba.com

Zumba Fitness Concert 2012

Zumba Fitness ® Concert 2012

7. In curand vei avea un ZIN Jam™ session in Bulgaria, la Burgas. Ne poti da mai multe detalii?

Adela :Jam Session-ul va fi pe data de 8 septembrie in Bulgaria, Burgas . De asemenea mai am un Jam Session in Oradea, pe data de 29 septembrie si planuiesc unul in Bucuresti, la inceputul lunii octombrie. Pentru mai multe detalii despre jam session-uri ma puteti contacta si va voi oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

Oricine este interesat sa gazduiasca un Jam Session sau un Zumba Fitness Concert 2012 inspired MC, il rog sa ma contacteze.

Program Masterclass-uri :

9 septembrie 2012-  Bulgaria, Burgas

15 septembrie 2012- Vaslui

28 septembrie 2012- Timisoara

29 septembrie 2012- Oradea

…si mai urmeaza:))

Ii astept pe toti iubitorii sa mi se alature…detalii pe http://aiacob.zumba.com/  tab EVENTS.


error: Continutul este protejat !!