Antrenament acasa

Antrenament acasa GRATUIT, pentru o viata sanatoasa
Antrenamente videoPlanuri de antrenament

Desi au necesitat ceva efort din partea noastra, aceste antrenamente pentru acasa iti sunt oferite GRATUIT si ne-am bucura sa vedem aprecierea ta printr-un like si share la postarilor noastre pe facebook, care vor contine antrenamentul tau zilnic dar si sfaturi de nutritie sau de intretinere a sanatatii.

Iti multumim ca citesti aceste lucruri si te invitam sa incepi planul 1 de antrenament acasa!

Inainte de a incepe antrenamentul, te rugam sa citesti randurile urmatoare.

Asa cum recomanda si medicii, 30 de minute de miscare in fiecare zi fac minuni asupra sanatatii.

Echipa GymSport.ro vine in sprijinul tau cu antrenamente GRATUITE, scrise si video, cu durata  intre 10 si 30 de minute. Daca ai nevoie de antrenamente video complete si un program de antrenament personalizat, te astept in prima sala online de aerobic din Romania,  Sala Online GymSport.

Antrenamentele de pe aceasta pagina contin exercitii pentru acasa scrise, care pot fi efectuate de oricine.  Dorim sa constientizezi efectele benefice ale sportului si alimentatiei sanatoase si te sustinem cu programe GRATUITE. Depinde de tine daca vrei o viata sanatoasa si frumoasa.

Atentie insa! Daca ai  probleme medicale, intreaba medicul care te supravegheaza daca ai voie sa executi aceste antrenamente pentru acasa.

In antrenamentele pentru acasa propuse, incercam sa lucram cat mai multe grupe musculare, astfel incat intregul tau corp sa inceapa procesul de tonifiere. Dupa fiecare plan de antrenament acasa, te provocam la un test de rezistenta.

Vei simti in fiecare zi progresul fizicului si psihicului tau.

Acum este cel mai potrivit moment pentru sa incepi!

Planul 1 de antrenament acasa

Planul de antrenament pentru acasa cuprinde exercitii pentru zece zile si a fost conceput de antrenorul Sorin Geana, antrenor cu o vasta experienta in domeniul wellness.

Planul 2 de antrenament acasa

Planul 2 de antrenament acasa cuprinde antrenamente pentru 3 zile pe sapatamana. In fiecare luni, miercuri si vineri vom urca antrenamentul tau online. Antrenamentele contin exercitii de tonifiere, cardio si de mobilitate.

Antrenament la birou

Stii ca poti sa faci sport in timp ce lucrezi?

Vezi aici o serie de exercitii pe care poti sa le faci la birou.

 

Antrenamente video complete

Fa ORIUNDE, ORICAND, cele mai noi antrenamentele din Romania, coordonate de instructori de top. Primesti acces la antrenamente video online si plan de antrenament personalizat in fiecare saptamana.

Vrei program de antrenament personalizat?

Urmareste-ne

error: Continutul este protejat !!