Exercitii la birou

Exercitii la birou, plan de antrenament pentru tonifiere musculara

Planul de antrenament prezentat este adresat persoanelor care isi doresc sa execute exercitii fizice la birou, in timpul programului de lucru. Cateva minute de exercitii la birou la intervale de timp regulate aduc:

  • confort fizic,
  • energie,
  • putere de concentrare,
  • imaginatie.

Daca petreci mult timp la birou si nu ai timp sa ajungi la sala sau sa te antrenezi acasa, planul de antrenament pentru la birou este perfect pentru tine. Exercitiile fizice sunt foarte utile pentru sanatatea fizica si psihica.

Sportul te ajuta sa previi problemele de sanatate, sa arati si sa te simti bine.

Te ajutam sa previi o problemele de sanatate cauzate de lipsa activitatii fizice venind in intampinarea celor mai ocupate persoane cu o solutie utila: exercitii la birou. Este vorba, desigur, despre exercitii fizice.

Acum timpul nu mai reprezinta o scuza, iti trebuie doar putina vointa. Aceste exercitii la birou iti aduc o multime de beneficii si pot fi executat oriunde, oricand. Pe langa beneficiile fizice, vin si cele mentale si sociale. Exercitiul fizic te va ajuta sa fii mai calm, sa te concentrezi mai bine si sa fii mai vesel.

Planul de exercitii la birou are ca scop tonifierea musculaturii, intarirea articulatiilor si corectarea posturii. Astfel, coloana nu va mai fi afectata de statul pe scaun iar unele boli precum diabetul sau bolile cardiovasculare vor fi prevenite.

Planurile de antrenament cuprind exercitii pentru la birou, care se pot executa din stand in sezut pe scaun sau in timp ce efectuezi diverse lucruri organizatorice prin birou. Programul de antrenament este conceput astfel incat sa efectuezi exercitii la birou pentru toate grupe musculare principale. Toate exercitiile prezentate sunt oferite GRATUIT de echipa GymSport.ro.

Inainte de a incepe sa executi exercitii la birou, asigura-te ca starea ta de sanatate iti permite sa depui efort fizic. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele probleme aparute.

Un studiu realizat in SUA a arata ca statul pe scaun este mai grav decat fumatul. Executa cateva exercitii la birou si vei castiga mai mult decat iti imaginezi.

Te lasam sa descoperi beneficiile acestor exercitii la birou si sa ne scrii intr-un comentariu efectele asupra ta.

Pentru continuarea si dezvoltarea proiectului, te rugam sa ne sustii cu o recomandare pe retele de socializare. Share

Program de antrenament la birou pentru diverse grupe musculare:
Exercitii pentru picioare la birou

Exercitii pentru picioare la birou

Exercitii pentru picioare la birou, usor de efectuat, in timp ce iti indeplinesti sarcinile zilnice. Executa aceste exercitii pentru picioare la birou in mod regulat si simte efectele pozitive.

citește mai mult
Exercitii de tonifiere la birou

Exercitii de tonifiere la birou

5 exercitii de tonifiere la birou. Antreneaza-te la birou, in timp ce lucrezi. Sanatatea ta va avea de castigat. 🙂

citește mai mult

Vrei program de antrenament personalizat?

Urmareste-ne

error: Continutul este protejat !!