Bokwa Fitness ®, explozie de energie

Dupa ce in fiecare an au aparut noi activitati cardio foarte iubite de public, se pare ca in anul 2013 este randul activitatii Bokwa Fitness ® sa capete un loc special in inima iubitorilor de sporturi aerobice.
Bokwa Fitness ® a aparaut deja in cateva din cluburile de fitness/ aerobic din Bucuresti dar si din tara. Publicul pare incantat de noul concept si ne asteptam ca aceasta activitate sa castige tot mai multi fani.
La fel ca multe activitati aerobice, Bokwa Fitness® are anumite particularitati care o diferetiaza si trebuie respectate cu strictete. De aceea, recomandam ca inainte de a incerca aceasta activitate, asigura-te ca instructorul este autorizat. Autoritatea instructorului de a preda Bokwa Fitness® poate fi verificata pe site-ul oficial www.bokwafitness.com/.

Ce este Bokwa Fitness ®?

Bokwa Fitness este o activitate aerobica de tip cardio, foarte energica si care te binedispune. In cadrul clasei de Bokwa vei avea muzica cea mai noua, atent mixata pentru a impune un ritm alert. Se folosesc ritmuri variate, de la latino, la hip hop. Asadar, la Bokwa nu te vei plictisi de influentele muzicale. Bokwa este o activiate aerobic indicate celor care vor sa arda calorii si sa elimine tesutul adipos.

Cu ce se diferentiaza Bokwa Fitness ® de celelalte programe?

Bokwa Fitness® are ca si caracteristica principala utilizarea literelor, semnelor si cifrelor in locul numaratorii pasilor. Nu trebuie sa numeri pasii, ci doar sa simti muzica. O alta deosebire este ca desi vei dansa intr-un final, nu va trebui sa memorezi coregrafia.
Asadar, pe cele mai noi hituri mixate, participantii la clasa vor trasa litere, cifre si simboluri din miscari.
Vazuta si ca o forma de joaca in salile de aerobic, Bokwa® antreneaza intens atat corpul cat si mintea. In acest fel, pe langa multe calorii arse, Bokwa ® contribuie cu succes la eliberarea energiilor negative si a stresului.

Cui se adreseaza clasa de Bokwa Fitness®?

Bokwa Fitness ® este o clasa la care pot participa persoane de la 4 la 75 de ani, atata timp cat nu exista o interdictie din partea medicului privind activitatile cardio. Bokwa ® chiar poate face oricine, pentru ca este usor, distractiv si mai ales sanatos.

Cum poti sa devii instructor de Bokwa®

In Romania s-au organizat deja cateva cursuri care au certificat instructori oficiali de Bokwa. Master Trainer in Romania este Rustam Haceaturov. Daca vrei sa devii instructor autorizat de Bokwa Fitness® trebuie sa intri pe site-ul oficial www.bokwafitness.com, sa te inscrii la una din sesiunile de training si sa participi cu succes la unul dintre cursuri.

Daca ti-a fost util acest articol, like&share!

error: Continutul este protejat !!