O slabire rapida este visul oricarei persoane care considera ca are probleme de greutate, insa de la dorinta la succes este o cale destul de anevoioasa. Noi nu va propunem un regim draconic, ci unul cat mai simplu si bineinteles, cat mai eficient. Este vorba despre sacrificii mici, combinate cu tehnici specifice si strategiile de alimentatie si exercitii fizice care se potrivesc stilului tau de viata.

Iata cateva sfaturi pentru o slabire rapida dar si pentu o viata sanatoasa:

Bea mai multa  apa

Fiecare portie de energizant, cocktail de fructe sau bere, contine aproximativ 100 de calorii. Prin urmare, nu poti spera la o slabire rapida daca iti place sa consumi aceste bauturi

Apa, pe de alta parte, are zero calorii si carbohidrati si nici un pic de sodiu, ceea ce o face bautura  perfecta. Daca apa e pentru tine prea „plictisitoare”, adauga felii de lamaie sau frunze de menta.

Renunta la paine alba si paste

Taierea tuturor produselor din cereale albe, cum ar fi orez alb , spaghete , role tip sandwich, este imperios necesara pentru o slabire rapida, deoarece carbohidratii din aceste alimente provoaca balonarea, in special in jurul abdomenului. Pe langa balonare, carbohidratii sunt digerati destul de repede iar senzatia de foame apare in scurt timp.

Inca un pas pentru o slabire rapida este calcularea caloriilor, fara a te infometa. Poate fi atat de usor sa mananci sanatos. In loc de sandwich cu pui, poti manca salata cu pui, chips-urile pot fi inlocuite de morcovi, prajelile de gratar.

Nu lua pastile de slabit

Cele mai multe pastile de slabit iti pot afecta grav sanatatea. Cel mai bun mod de a slabi este o alimentatie corecta si sanatoasa, completata de exercitiile fizice.

Mananca sanatos

Micul dejun este foarte important. Cumparati lapte degresat si combinati-l cu cereale integrale. Sunt in comert cereale foarte bune si satioase, combinate cu fructe uscate. O slabire rapida implica consumul de fibre, ce iti vor oferi energie si vitalitate. La serviciu, in pauza, iti poti face propriile ceaiuri de slabit: apa calduta, zeama de la o jumatate de lamaie si miere. Acestea nu au numai rolul de a fi factori cheie pentru slabire rapida, ci iti ofera si o doza de sanatate.

La pranz poti manca orez brun, carne la gratar sau fiarta cu o salata de legume cu putin ulei de masline, legume preparate intr-o tigaie de teflon sau branzica slaba. Daca ai fost dependent de paine, atunci limiteaza consumul acesteia, nu renunta din prima zi. Incearca doua felii de paine neagra, apoi incearca sa renunti de tot.

Fa-ti tot felul de salate de fructe si legume, va fi amuzant si colorat. Mie imi place salata de morcov cu mere galbene, pe care le dau prin razatoare.

Inca un pont: mancarea calda este mai satioasa decat cea rece. Daca iti prepari o ciorba cu legume, cu putina carnita de pui fiarta in alta apa pentru a elimina grasimea, o portie fierbinte iti va oferi comfortul unei mese copioase.

Ca o concluzie, drumul catre o slabire rapida nu ar trebui sa implice infometarea.

Fa cardio 30 de minute pe zi

Daca nu ai timp sa ajungi la sala, atunci te poti descurca singura, acasa. Poti dansa, alerga pe loc, sari coarda.

Dormi 30 de minute mai mult pe noapte

O jumatate de ora de somn in plus te poate reinprospata suficient de mult incat sa ai energie intreaga zi. Probabil stii deja ca ar trebui sa dormi 8 ore pe zi.

Distribuie aceasta informatie daca si tu promovezi un stil de viata sanatos!

Sursa foto: www.synecticsworld.com

Editor: Adina Voicu

error: Continutul este protejat !!