10 minute de exercitii cardio pe zi, sunt foarte indicate pentru sanatatea ta. Inima, cel mai important muschi al corpului, isi imbunatateste tonusul si devine mai rezistenta practicand exercitii cardio.

Beneficiile aduse de antrenamentul cardio nu se opresc aici. Capaciatea cardio-respiratorie se imbunateste semnificativ iar consumul caloric este destul de ridicat.

Daca vrei sa slabesti, orienteaza-te catre un program de exercitii cardio bine structurat si vei obtine rezultatele dorite, intr-un mod sanatos.
In concluzie, incepe o zi perfecta cu 10 minunte de cardio, pentru ca:

– maresti rezistenta inimii;
imbunatatesti capacitatea pulmonara
– oxigenezi creierul si elimini stresul
– stimuleazi metabolismul arzi multe caloriilor
– cresti nivelul de energie;
– scazi riscul aparitiei infarctului si a diabetului zaharat;
– vei dormi mai bine.

Ce spui? Te alaturi?

Mai jos iti propunem 10 minute de exercitii cardio, pe care le poti face oricand ai timp. Efortul este constant si sustinut, ceea ce te va ajuta sa elimini multe calorii.

Inainte de inceperea antrenamentului, este absolut necesar sa faci o scurta incalzire. Poti sa incerci aceste exercitii pentru incalzire propuse de noi.

De asemenea, revenirea organismului dupa antrenamentul cardio este foarte important. La finalul antrenamentului, te invitam sa executi cele 5 minute de relaxare pe care le gasesti pe canalul nostru de youtube.

error: Continutul este protejat !!