Beto Perez vine in Romania, la Cluj!

Beto Perez, cel care a pus bazele celei mai iubite activitati aerobice, Zumba Fitness®, vine in Romania, la Cluj. Aparitia lui Beto Perez pe taram romanesc a fost foarte asteptata de miile de fani Zumba Fitness® din Romania. Pe 26 octombrie, Beto va face mare show in cele 90 de minute in care va fi prezent pe scena. Evenimentul va avea loc la Expo Transilvania, incepand cu ira 15.00.

Pretul unui bilet este de 69 de lei. Conform www.ziardecluj.ro, la nici 10 ore de la anuntul oficial facut de Zumba Fitness s-au vandut deja peste 100 de bilete. Facebook-ul vuieste cu exploziile de fericire exprimate de fani.

Pe 26 octombrie se anunta o zi incendiara in care fanii Zumba din Romania sunt pregatiti sa petreaca intr-un stil mare, alaturi de Beto. Muzica, energie, voie buna si sport, vor fi prezente intr-un eveniment de mare amploare. Pentru o zi, Clujul va “respira” Zumba.

Beto Perez este una dintre cele mai apreciatei persoane din industria Fitness. Zumba Fitness®, activitate pe care a creat-o, avand in prezent milioane de fani din toata lumea.

Se alatura evenimentului alti doi traineri de renume: Denis Thomsen si Fernando Gorini.

Conform datelor afisate pe pagina speciala a evenimentului, activitatea pe scena se va desfasura conform programului:

3:00 – 4:30 – Zumba cu Beto Perez

4:30 – 6:00 – Masala Bhangra cu Denis Thomsen

6:00 – 7:30 – Steel Programs cu Fernando Gorini

Biletele la Master Class-ul sustinut de Beto Perez in Romania se poat achizitiona de aici!

Vezi mai jos anuntul  facut de Beto, alaturi de Ana Georgescu:

Va uram distractie placuta!

Distribuie si informeaza-ti si prietenii despre acest mare eveniment Zumba Fitness® in Romania.

error: Continutul este protejat !!