In weekendul 23-24 martie, Bucurestiul este gazda celui mare eveniment din domeniul fitness- aerobic:

Conventia internationala de Fitness 2013.

Ca si in anii precedenti, gazda va fi Hotel Marriott. Conform libertatea.ro, peste 3000 de iubitori ai sportului si-au anuntat participarea pana la aceasta ora.
Echipa Fitness Scandinavia a asigurat calitatea conventiei prin presenteri de renume.
Conventia de fitness din 2013 va aduce pe scena nume mari din domeniu: Julio Papi, Per Markusen, Jorge Mix. Sa nu uitam insa si de instructorii din Romania, presenteri foarte buni, cu o experienta semnificativa si foarte iubiti atat in tara cat si in afara granitelor. Cei mai buni 50 de instructori romani si straini, au pregatit clase memorabile. Vezi aici lista prezentatorilor.

Multitudinea de activitati aerobice din program satisface cu succes preferintele oricarui iubitor al sportului.
Conventia internationala de Fitness este un prilej bun de a fi la curent cu cele mai noi si atractive activitati aerobice dar si de a aduna idei pentru pregatirea claselor.

Se anunta doua zile de sport intens si multa distractie. Organizatorii au pregatit si o petrecere sambata seara in care socializarea este la ea acasa.
Asadar, urmeaza un weekend plin de energie.

Update: 25 martie 2013
Iata ca cel mai asteptat moment al anului 2013 din domeniul fitness s-a incheiat. Conventia intrnationala de fitness a fost un eveniment reusit, care a adunat multi iubitori ai sportului. Trainerii de renume intarnational, invitati sa prezinte diferite activitati aerobice au pregatit clase foarte interesante. Varietatea stilurilor a reusit sa-i multumeasca pe cei mai multi dintre participanti.
Un punct slab care poate fi trecut cu vederea daca luam in calcul obiectivul principal al evenimentului, a fost suprafata de lucru. Linoleumul asezat peste mocheta a alunecat formand damburi care cel mai adesea impiedicau lucrul in anumite zone.
Trecand peste acest aspect, Fitness Scandinavia merita toata aprecierea pentru conventia internatinala de fitness 2013.

error: Continutul este protejat !!