In aceasta primavara, pasionatii de sport au ocazia sa se antreneze pentru 2 zile impreuna cu unii dintre cei mai buni presenteri internationali si nationali, in cadrul celei de-a IV-a Conventii Internationale de Fitness. Două zile în care sute de persoane din lumea fitness-ului si aerobicului pasesc alături într-o lume fascinantă, împărtășind la unison pasiunea nebună pentru sport.

Evenimentul va avea loc in perioada 12-13 aprilie, in incinta Hotelului Caro din Bucuresti si se va bucura de prezenta a peste 50 de master-traineri, care vor prezinta publicului larg ultimele concepte si metode de antrenament.

Evenimentul va fi organizat de una dintre cele mai prestigioase scoli de profil din Romania, Fitness Scandinavia. Cu peste 50 de presenteri  nationali si internationali de top si mai mult de 100 de clase si seminarii, acesta este cel mai asteptat eveniment al anului in lumea fitness-ului. Peste 2000 de persoane, atat din domeniul sportului, precum: instructori de fitness si aerobic, proprietari si manageri de sali de fitness, cat si simpli pasionati de sport sau incepatori, s-au inscris pentru a lua parte la activitatile din cele doua zile. Master trainerii internationali si nationali ca Troy Dureh, Lindsay Jay, Jessica Exposito, Gennaro Setola, Ladislay Kristof, Cori Gramescu, Mihaela Murgu, Valentin Vasile, Cristina Androne, Cristian Margarit si multi altii isi vor impartasi cunostintele in domeniul fitness&health, pentru a te convinge, inspira si motiva sa abordezi un mod de viata sanatos! Promoterii unui stil de viata sanatos aduc, direct din salile de sport, antrenamente revolutionare, care au puterea de a trezi interesul chiar si celei mai sedentare persoane. Step, Zumba, Spinning, Functional Trainig, Khai Bo, Power Kick, la FlyBoard ™, Bag Box, Bokwa, Rebound sunt doar cateva din clasele care vor participantii la Conventie sa vibreze de energie pe parcursul celor doua zile.

In 2012, Conventia Internationala de Fitness a fost votata de Antena 1 “Evenimentul Anului 2012” si a fost un insemnat punct de atractie pentru mii de iubitori ai sportului si ai stilului de viata sanatos! Anul acesta alege sa fii si tu printre ei! Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul https://www.fitness-scandinavia.ro/ro/.

728x90_banner

error: Continutul este protejat !!