Problemele cu kilograme in plus acumulate in zona coapselor dau cateodata mari batai cap, mai ales doamnelor. Tesutul adipos depus in aceasta zona este destul de greu de eliminat. Insa, cu putin efort si vointa rezultatele dorite vor aparea cu siguranta. Activitatea fizica este primul lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul. In acest articol iti recomandam cateva exercitiile pentru fesieri care contribuie la modelarea unui corp frumos mentinerea unui stil de viata sanatos prin activitate fizica.

Iata cinci exemple de exercitii pentru fesieri, care introduse in antrenamentele saptamanale vor contribui la un posterior de invidiat.

 Exercitii pentru fesieri #1

Stai in genunchi sprijinindu-te pe antebrate, ridica piciorul in spate intinde-l incet pentru a nu leza ligamentele, apoi revino in pozitia initiala. Executa cateva repetari, dupa care schimba partea.

Exercitii pentru fesieri #2

Din pozitia stand, cu picioarele usor departate, paseste inapoi cu un picior, flexeaza genunchiul pana atinge podeaua, mentinand tinand varful talpii pe podea. Dupa o mica pauza, revino la pozitia initiala, si dupa 10-15 repetari schimba piciorul.

 Exercitii pentru fesieri #3

Stai pe saltea sprijinindu-te pe antebrate si genunchiul drept, intinde piciorul stang tinand varful pe podea. Acum efectueaza ridicari lente si coborari ale piciorului stang, si schimba piciorul dupa aproximativ 15 repetari.

 Exercitii pentru fesieri #4

Stai pe spate pe podea, cu genunchii indoiti si usor departati, iar mainile le tineti intinse lateral pe podea. Acum ridica bazinul, incordand muschii fesieri si cei abdominali, ramai cu pelvisul ridicat 3-4 secunde, apoi revino lent in pozitia initiala.

Exercitii pentru fesieri #5

Poti incerca exercitiul 4 pentru fese si coapse, plasand o minge de fitness sub picioare. Incearca sa tii cat mai mult timp corpul in pozitie dreapta.

Executa exemplele de exercitii pentru fesieri de mai sus de cel putin trei ori pe saptamana. Repeta fiecare exercitiu de 3 ori cate 15 repetari.

Prin antrenament vei dobandi coapse de invidiat si muschii fesieri tonifiati. Repetarea fiecarui exercitiu ajuta la eliminarea celulitei de pe fese.

Exemplele de exercitii pentru fesieri prezentate sunt simple, insa efectuate zilnic si insotite de o alimentatie corecta si sanatoasa au efecte scontate.

Cui se adreseaza exercitiile pentru fesieri?

Cu siguranta sunt preferate de femei, insa si genul masculin poate incearca aceste exercitii pentru fesieri. Din fericire, sunt destul de simple si nu implica mult efort. Aceste exercitii pentru fesieri sunt potrivite pentru toate varstele.

Fie ca este vorba de exercitii precum fandari, fluturasul, ridicari de bazin sau de sarituri cu coarda, important este sa duceti o viata sanatoasa si sa va atingeti telul de slabire sau modelare a corpului.

Distribuie aceasta informatie si prietenilor tai!

error: Continutul este protejat !!