Bine te-am ragasit!

Dupa succesul primului program de antrenament acasa care cuprinde exercitii pentru zece zile, venim in intampinarea ta cu un plan de antrenament care sa-l continue pe cel anterior. Multumim pentru sustinere si recomandari. Acest lucru a contribuit la hotararea de a continua proiectul.

Planul de antrenament acasa pentru o luna va cuprinde 3 antrenamente pe saptamana in care se vor executa exercitii cardio, de tonifiere si de mobilitate. Exercitiile vor aparea online in fiecare luni, miercuri si vineri. Acest program il poate efectua oricine si reprezinta o sursa de sanatate si vitalitate excelenta. Atentie insa! Daca ai probleme medicale, intreaba medicul care te supravegheaza daca ai voie sa executi aceste execitii pentru acasa.

Inainte de fiecare antrenament acasa este necesara o incalzire generala a musculaturii.

Materiale necesare pentru antrenament: saltea, gantere sau orice fel de greutati de 1-2 kg, coarda, scaun.

Fa ceva pentru tine pentru ca este GRATUIT. Exista persoane care dau foarte multi bani pe astfel de programe. Aloca-ti 30 de minute pe zi pentru corpul si mintea ta! Rezultatele vor fi uimitoare.

Desi au necesitat ceva efort din partea noastra, aceste exercitii pentru acasa iti sunt oferite GRATUIT si ne-am bucura sa vedem aprecierea ta printr-un like si share la postarile noastre de pe facebook, care vor contine antrenamentul tau zilnic dar si sfaturi de nutritie sau de intretinere a sanatatii.

Iti multumim ca citesti aceste lucruri si te invitam sa incepi antrenamentul!

 Vrei un program de antrenament video, actualizat saptamanal? Te asteptam in Sala Online GymSport!

error: Continutul este protejat !!