Bicarbonatul de sodiu reprezinta cel mai ieftin si simplu tratament pentru frumusetea si sanatatea ta. Acesta este folosit de mult timp pentru tratarea anumitor afectiuni si pentru infrumusetare. Bicarbonatul de sodiu este extras din evaporearea apei din lacurile sarate si este inodor si insipid. Pentru ca este foarte ieftin si nu aduce profituri mari, bicarbonatul de sodiu nu este promovat asa cum ar trebui pentru proprietatile lui.

Bicarbonatul de sodiu pentru sanatate

Bicarbonatul de sodiu este foarte eficient in ingrijirea dintilor, a scalpului si te scapa de mirosul de traspiratie.

  1. Bicarbonat de sodiu pentru dantura

Datorita proprietatilor lui, bicarbonatul de sodiu curata perfect dantura si ajuta la inalbirea dintilor. Asadar, daca ti-ai uitat pasta de dinti acasa, nu ezita sa folosesti bicarbonatul de sodiu pentru caratarea dintilor. In plus, vei beneficia si de o curatare bucala foarte buna, bicarbonatul de sodiu fiind recunoscut pentru distrugerea bacteriilor. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru curatarea dintilor ocazional, acesta nu reprezinta un tratament zilnic.

  1. Bicarbonatul de sodiu pentru par

Ai matreata sau vrei mai mult volum pentru parul tau? Bicarbonatul de sodiu poate fi o solutie perfecta. O lingurita de bicarbonat de sodiu amestecata cu samponul, curata perfect scalpul si parul, lasandu-ti pielea capului curata si un par de invidiat.

  1. Bicarbonatul de sodiu te scapa de mirosurile neplacute

Bicarbonatul de sodiu s-a dovedit a fi un odorizant excelent, eliminand cu succes mirosurile neplacute. Fie ca este vorba despre mirosul de transpiratie sau de picioare, bicarbonaul de sodiu poate fi aliatul tau de incredere. Dupa ce se spala zona cu probleme si se sterge, se tamponeaza cu o solutie obtinuta din dizolvarea unei lingurite de bicarbonat de sodiu in 200 ml de apa.

Bicarbonatul de sodiu pentru frumusete

Bicarbonatul de sodiu este folosit in mai multe afectiuni ale pielii, in special in tratarea acneei sau a diverselor pete aparute pe piele.

In oricare dintre situatiile expuse mai sus, daca problemele depasesc limitele normalului, cel mai indicat este sa te adresezi unui medic si sa-i expui intentiile. Bicarbonatul de sodiu este foarte benefic in tratarea anumitor afectiuni, insa poate devei periculos daca este folosit necorespunzator.

In filmuletul de mai jos vei gasi cateva utilizari ale bicarbonatului de sodiu.

Daca acest articol ti-a fost folositor, te rog sa-l distribui si prietenilor.

error: Continutul este protejat !!