Bine te-am regasit la al III-a plan de antrenament pentru acasa. In acest plan de antrenament iti propunem o serie de exercitii de tonifiere pentru acasa, structurate pe grupe musculare. Iti vom prezenta 10 planuri de antrenament pe care le poti executa de 2-3 ori/ saptamana pentru tonifierea intregului corp.

Aceste exercitii de tonifiere pentru acasa au un grad mediu de dificultate, pot fi executate oriunde si contribuie la un stil de viata sanatos. La finalul planului de antrenament de tonifiere vei dobandi o conditie fizica mai buna, te vei simti mai energic/a si vei sesiza o imbunatatire a aspectului fizic.

Daca ai probleme de sanatate, iti recomandam sa intrebi medicul daca ai voie sa exercuti aceste exercitii de tonifiere. Echipa GymSport.ro nu se face responsabila pentru eventualele accidentari sau alt fel de probleme aparute in urma executarii antrenamentelor.

Nu uita, inainte de fiecare antrenament este necesara o incalzire a musculaturii pentru evitarea eventualelor  accidentari.

Urmareste-te zilnic pe facebook pentru a fi la curent cu ultimele exercitii de tonifiere adaugate in planul de antrenament acasa dar si cu alte sfaturi si informatii importante pentru un stil de viata sanatos.

Informatia inseamna evolutie, asadar, impartaseste aceste antrenamente si prietenilor tai si motiveaza-i sa inceapa un stil

error: Continutul este protejat !!