Conventia Internationala de Fitness 2015, organizata de Fitness Scandinavia, una din cele mai prestigioase scoli de fitness din tara, va avea loc anul acesta in perioada 21-22 martie, la hotel Hotel Ramada Park Bucuresti. 7_11_14_poster_conv_LAST_v2-06

Conventia Internationala de Fitness 2015 promite sa fie de departe cea mai mare si spectaculoasa Conventie de pana acum. In cadrul conventiei vor fi  peste 100 de clase si seminarii, 100 de prezentatori nationali si internationali, Zumba® Fitness Masterclasses si multe alte surprize.

Varietatea mare de clase satisfac orice iubitor de sport.

Vrei sa iti testezi viteza, rezistenta sau forta? Nimic mai simplu. Poti alege una dintre clasele lui Mathew Griffiths (UK), conceptele Steel® ale lui Fernando Gorini SFT –  cel mai nou concept in industria Fitnessului, sau oricare dintre clasele  functionale.

Daca vrei sa te distrezi si in acelasi timp sa iti imbunatatesti coordonarea si motricitatea, poti alege din multitudinea de clase de Kangoo, dance, step coregrafic, inclusiv din evenimentele  Zumba Masterclasses.

Conventia organizata de Fitness Scandinavia a fost  votata de Antena 1  drept “Evenimentul Anului 2012” si are parteneri media reviste binecunoscute, precum: Avantaje, UNICA, JOY, Libertatea, Psychology, Men’s Health si altele.

Cred ca ti-am oferit suficiente motive cat sa intri pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro si sa  iti iei chiar acum un bilet la eveniment! Iesi din anonimat! Exprima-te! Vino alaturi de noi la Conventie!

Echipa GymSport va fi prezenta la Conventia Internationala de Fitness 2015 si iti va impartasi imagini.

image004

error: Continutul este protejat !!