Scoala de Fitness Ars Nova, furnizor de servicii de formare profesionala, organizeaza in perioada 02-17 martie 2013, in Bucuresti, curs de Instructor fitness, cod COR 347521 si curs Instructor Aerobic-Fitness, cod COR 322631.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa devina instructori de fitness sau instructori de aerobic.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Scoala de Fitness Ars Nova va invita sa participati la cursul autorizat de Instructor Fitness sau Instructor Aerobic-Fitness, care va avea loc in Bucuresti in perioada 02-17 martie 2013.

Programa curs instructor fitness si instructor aerobic

Programa educationala cuprinde 56 ore structurate astfel:
• Teorie – 38 ore – Materii de studiu: Anatomie si Fiziologie, Comunicare, Gimnastica aerobica de intretinere, Norme SSM si PSI
• Aplicati practice in sala de sport – 18 ore

Cursurile se vor tine in weekend si dureaza 3 saptamani. Cursurile teoretice se vor desfasura in sala de conferinte a hotelului Razvan iar cele practice in cadrul Clubului Wellness BodyExprim.

Pentru aceste cursuri exista si o oferta speciala:

  • 10% REDUCERE pentru cursul de Instructor Fitness
  • 20% REDUCERE pentru cursul de Instructor Aerobic-Fitness este redus cu 20%.

Oferta este valabila pana pe 14 februarie.

In plus, participantii la curs au posibilitatea sa obtina gratuit diploma si card de membru EFA (European Fitness Association).

Despre Scoala de Fitness Ars Nova:
Scoala de Fitness ARS NOVA urmareste sa dezvolte potentialul resurselor umane din sectorul sportiv, de animatie si de divertisment, prin promovarea abordarilor inovative si a instrumentelor de management actuale.
Centrul scolii de fitness Ars Nova este o institutie cu capital integral privat infiintata in anul 2006.
Misiunea scolii este de a oferi posibilitatea tuturor pasionatilor din domniul sportului de a face din pasiune, cariera.

error: Continutul este protejat !!