Exercitii pentru pectorali este subiectul antrenamentului de astazi.

Mai jos, gasesti un video cu 10 minute de exercitii pentru pectorali, combinate intr-un antrenament sanatos, complex si eficient.

Inainte sa incepi antrenamentul pentru pectorali, iti reamintesc ca aceasta grupa musculara necesita mai mult efort pentru dezvoltare, pentru ca este destul de putin folosita in activitatile zilnice. Rolul muschilor pectorali este de:

  • adductie a bratului (apropierea bratului de corp),
  • proiectarea umarului spre inainte.

Barbatii acorda o importanta marita acestei grupe musculare. Muschii pectrali densi, echilibrati si striati reprezentand un obiectiv principal pentru majoritatea barbatilor care merg la sala.

Pentru doamne, alegerea uneor  exercitii  pentru piept corecte, ajuta la tonifierea musculaturii care sustine sanii. Astfel, sanii devin mai ridicati si au un aspect mai placut.

Cele 10 minute de exercitii pentru pectorali de mai jos sunt foarte eficiente pentru toate femeile care vor sa-si intareasca musculatura pieptului.

Doamnelor, sa incepem antrenamentul.

Inainte de antrenament este OBLIGATORIU sa te incalzesti. Vezi video cu 5 minute de exercitii pentru incalzire.

Dupa antrenamente este OBLIGATORIU sa faci cateva exercitii de stretching, pentru revenirea organismului dupa efort. Gasesti video aici: https://www.youtube.com/watch?v=nC7IX_A5ihI 

Urmareste-ne pe Facebook sa aflii rapid despre noile antrenamente lansate.

Daca vrei un program de antrenament personalizat si zeci de antrenamente video complete, te invit in sala online GymSport, proiectul nostru de suflet.

error: Continutul este protejat !!