11903534_10207003517347404_8090519_nIn fiecare an, Zumba® Convention, cel mai mare eveniment Zumba® este momentul mult asteptat de instructorii acreditati. Anul acesta, la conventia din Orlando, Florida au participat 7000 de instructori din toate colturile lumii. Este visul oricarui instructor Zumba® sa participe la un eveninemt colosal organizat exceptional, in care muzica, dansul si sportul este imbinat cu bucurie si placere, creand o atmosfera de neimaginat.

In timp ce multi s-au zbatut sa prinda un loc la convetie, Ana Georgescu, sigurul Zumba® Education Specialist din Romania (si colega noastra in Sala Online GymSport) a fost prezenta pe scena alaturi cele mai mari si de succes traineri. Cursurile si demonstratiile sustinute de Ana s-au desfasurat cu o capacitate maxima de persoane. Romania a ajuns pe buzele catorva mii de oameni din cele mai indepartate colturi prin Ana, un instructor talentat si iubit.

Imediat dupa conventie, Ana si-a facut timp sa ne raspunda la cateva intrebari pentru care ii multumim!11950833_10207003517427406_1067990505_n

Ce ne poti spune despre concertul Zumba®?

Ana: Concertul este “piesa de rezistenta” a fiecarei conventii. Este o productie realizata la cea mai inalta scara si implica dansatori, muzicieni, cantareti de renume international, jocuri de lumini si tot ce v-ati mai putea imagina cand va ganditi la “spectacol”. Ceea ce face acest show cu atat mai special este faptul ca desi fiecare detaliu este bine pus la punct, acesta nu isi pierde calitatea de clasa fitness usor de urmat de spectatorii care se transforma in participanti. Pe scena concertului am reprezentat Romania alaturi de Betsy Dopico (USA), Vicky Zagarra (Italia), Gina Grant (USA), Kelly Bullard (USA), Adriana Carr (USA), Lisa Marie (USA), Tony Witt (USA), David Velez (Singapore), Rodrigo Diaz (Chile) si bineinteles Beto Perez creatorul programului Zumba. Artistii care au cantat live au fost DJ Xenia, Francesca Maria, Dahrio Wonder, Ray Cassilas, Liana Veda si bine cunoscutii Prince Royce si Yandel.  Atmosfera este una greu de descris in cuvinte! 7000 de oameni uniti de aceeasi pasiune dansand si cantand la unison…. un vis!11911898_10207003517707413_1131462042_n

Ce a fost special la conventia Zumba® de anul acesta?

Ana: Conventia este cel mai important eveniment al anului pentru intreaga suflare Zumba®. Este singura conventie din intreaga industrie fitness (si nu numai) care aduna peste 7000 de oameni, pasionati de dans, de fitness si uniti de dorinta de a isi imbogati bagajul de cunostinte, de a progresa si de a petrece clipe de neuitat alaturi de ceea ce noi numim o numeroasa familie. In fiecare an cei de la Home Office se autodepasesc si ofera momente de neuitat participantilor, fie prin sesiuni si workshopuri alese cu mare atentie in beneficiul membrilor ZIN™, fie prin traininguri de pregatire, fie prin concerte ale caror protagonisti sunt cele mai cunoscute nume din industria muzicala, concertul fitness care in fiecare an devine o productie din ce in ce mai elaborata, surprize, petreceri si multe altele.

Stim ca sesiunea ta a fost una dintre cele mai asteptate. Am citit pe facebook sutele de mesaje pozitive la prestatia ta. 11949712_10207003517547409_117613406_nCum s-a numit sesiunea ta si tematica a avut?

Ana: Sesiunea pe care o sustin eu se numeste Pop Madness- The Hit Station si dupa cum va spune si titlul are ca element principal muzica POP. In aceasta sesiune cursantii invata despre cultura pop si radacinile ei, efectele acesteia in societate, cum sa integram acest stil in clasele de Zumba® Fitness si nu in ultimul rand un Master Class intens si foarte distractiv.

Cat a durat sesiunea ta?

Ana: Sesiunea dureaza 2 ore si a fost prezentata de doua ori.

Am vazut pe scena langa tine si un alt roman, Paul. Cine a mai fost alaturi de tine pe scena?

Ana: Intr-adevar alaturi de mine au fost Paul Chireac din Romania si Alex Phang din Malaesia care m-au asistat. Amandoi sunt membri ZIN™ foarte talentati si carismatici si ma bucur ca i-am avut parte din echipa mea!

Cati participanti au fost prezenti in sala la demonstratia ta?

Ana: Ambele sesiuni au fost derulate cu numar maxim de participanti admisi si anume 250 de instructori.

In ce alte sesiuni ai fost implicata?

Ana: Am condus de asemenea cursul Zumba® Basic Level 2 care ofera continuarea educatiei membrilor ZIN™.

Un curs intens si absolut necesar oricarui instructor care doreste sa isi dezvolte capacitatile.

11911024_10207003517467407_1734245940_n

Ana va sustine in Romania doua cursuri de formare instructori de Zumba ®:

2-3 Octombrie Bucuresti Basic Level 1

4 oct Zumba® Kids and Zumba® Kids Jr.

Cursurile se vor desfasura in Bucuresti, la Club Wellness Body Exprim. 

Inscrierile se fac pe site-ul www.zumba.com.

Pentru detalii, ii puteti scrie Anei la adresa de email: ana.georgescu@zumbamail.com

error: Continutul este protejat !!