Inainte de a incepe antrenamentul, te rugam sa citesti randurile urmatoare.

Asa cum recomanda si medicii, 30 de minute de miscare in fiecare zi fac minuni aspra sanatatii. Echipa GymSport.ro vine in sprijinul tau cu un antrenament care se poate efectua in aproximativ 30 minute ce contine exercitii pentru acasa, care pot fi efectuate de oricine.

Atentie insa! Daca ai  probleme medicale, intreaba medicul care te supravegheaza daca ai voie sa executi aceste execitii pentru acasa.

Planul de antrenament care cuprinde exercitii pentru acasa pentru zece zile, a fost conceput de antrenorul Sorin Geana, antrenor cu o vasta experienta in domeniul wellness.

In cele zece zile de antrenament, incercam sa lucram cat mai multe grupe musculare, astfel incat intregul tau corp sa inceapa procesul de tonifiere. Dupa aceste zece zile de exercitii pentru acasa te provocam la un test de rezistenta. Vei simti pe pielea ta progresul fizicului si psihicului tau.

Desi au necesitat ceva efort din partea noastra, aceste exercitii pentru acasa iti sunt oferite GRATUIT si ne-am bucura sa vedem aprecierea ta printr-un like si share a postarilor noastre pe facebook, care vor contine antrenamentul tau zilnic dar si sfaturi de nutritie sau de intretinere a sanatatii.

Iti multumim ca citesti aceste lucruri si te invitam sa incepi antrenamentul!

Exercitii pentru acasa – ZIUA 1

Exercitii pentru acasa – ZIUA 2

Exercitii pentru acasa – ZIUA 3

Exercitii pentru acasa – ZIUA 4

Exercitii pentru acasa – ZIUA 5

Exercitii pentru acasa – ZIUA 6

Exercitii pentru acasa – ZIUA 7

Exercitii pentru acasa – ZIUA 8

Exercitii pentru acasa – ZIUA 9

Exercitii pentru acasa – ZIUA 10

error: Continutul este protejat !!