Yin Yang Convention organizat de Move On Academy® si Daanasana™ School of Yoga a ajuns la editia a IV-a. Anul acesta pe 17-18 februarie 2017, intr-un loc perfect pentru un astfel de eveniment, Hotel Novotel, ai ocazia sa participi la clase special de Yoga si Pilates conduse de profesori de renume.

Vor fi doua zile speciale in care vei putea sa experimentezi peste 10 ore diferite de Yoga sau/si Pilates sub coordonarea directa a unora dintre cei mai pregatiti instructori.

Conventia Internationala Yin si Yang 2017 combina perfect cele doua tipuri de energii: una ce subiliniaza puterea in contrast cu alta mai subtila, mentala.

Vino si tu la conventie si lasa-te purtat/a intr-o calatorie in care vei descoperi senzatii si trairi unice. Este weekend-ul tau, in care mintea si corpul se reunesc si traiesc in armonie.

Programul complet de exercitii body&mind ii va aduce pe scena pe:

  • Julio Dieguez Papi,  o legenda internationala, cu o prezenta în peste 40 de tari, creatorul programului, structurii si imaginii conventiei internationale Yin si Yang. Este unul dintre cei mai complecsi presenteri internationali din intreaga lume.
  • Jeremie Perround (Prim Balerin Étoile la Opra din Lyon si cel mai tanar Profesor Formator Romana® Pilates din istorie),
  • Daniele Navello (Profesor certificat Iyengar® Yoga chiar de către familia Iyengar),
  • Lisa Lapomarda și Katya Vasilenko, ambele detinand certificari PMA si manageri ai unor scoli de Pilates din Italia, Grecia si Rusia.
  • Irene Zaarour – Pattabhi Jois Ashtanga Yoga
  • Carlos l’Abbate (Agentina)
  • Anya Glushkova (Russia)

Lista continua cu nume apreciate in activitatile body & mind. Vezi mai jos instructorii si programul.

Detalii si inscrieri aici

error: Continutul este protejat !!