Daca exercitiile clasice pe salteluta te plictisesc, incearca

Aerial Yoga.

Aerial Yoga reprezinta un antrenament in hamac, deasupra solului. Senzatia este unica iar corpul lucreaza excelent.

Foarte solicitant si in acelasi timp distractiv,

Aerial Yoga

iti tonifica musculatura si iti modeleaza corpul intr-un fel unic.

Nu ai incercat inca?

Clubul Wellness BodyExprim iti ofera acum posibilitatea sa te reindragostesti de sport. Aerial Yoga este o activitate aeroba care combina principiile traditionale din yoga cu elemente din gimnastica acrobatica, dans, pilates si exercitii calistenice (care folosesc greutatea propriului corp). Elementul dinstinctiv al acestei activitati este acela ca in timpul antrenamentului se pierde contactul cu solul si o parte din exercitii se executa in aer. Vei avea ocazia sa iti constientizezi propria greutate si sa iti menti corpul atat in pozitii statice, cat si miscare. Cu ajutorul elementelor gravitationale, Aerial Yoga te ajuta sa-ti lucrezi frumos trupul si sa-ti eliberezi mintea de stresul cotidian.

Pe muzica delicata, suava care iti va patrunde in suflet, vei invata sa zbori, sa te menti si sa te balansezi in diverse pozitii inspirate din yoga si gimnastica.

Cu ajutorul exercitiilor practicate in cadrul orei de Aerial Yoga se va imbunatati semnificativ:

• sistemul cardiovascular

• forta musculara

• supletea ligamentelor si a tendoanelor

• mobilitatea articulatiilor

• starea de bine

Principalul atu al aceste activitati este ca decompreseaza vertebrele coloanei prin exercitiile de yoga realizate cu ajutorul gravitatiei. Aerial Yoga este foarte distractiva datorita miscarilor speciale realizate cu ajutorul hamacului. Aceasta combinatie de elemente optimizeaza sanatatea corpului si a psihicului. Principalul atu al acestei activitati este ca decompreseaza vertebrele coloanei prin exercitiile de yoga realizate cu ajutorul gravitatiei.

error: Continutul este protejat !!