Exercitii de tonifiere acasa, pentru tot corpul, in doar 10 minute. Suna bine, am dreptate? Pentru zilele ocupate aceste exercitii de tonifiere sunt excelente.

Ii ofera musculaturii atentia de care are nevoie, stimuleaza consumul caloric, creste frecventa cardiaca si iti dau multa energie.

Cum e posibil ca in doar 10 minute sa faci un antrenament de tonifiere pentru tot corpul? In videoclipul de mai jos am combinat miscari care implica exercitii de tonifiere pentru mai multe grupe musculare in aceleasi timp.

Incearca cele 10 minute de exercitii de tonifiere pentru acasa dimineata, pentru un inceput de zi energic. Sau poate vrei sa-ti dezmortesti corpul in pauza de pranz. Oricand ai la dispozitie 10 minute, cu siguranta acest antrenament de tonifiere te va revigora.

Pentru antrenamentul de tonifiere ai nevoie de doua gantere de 1 kg sau doua sticlut de 0.5 l umplute cu apa.

Iti uram mult spor!  🙂

Inainte de a executa aceste exercitii de tonifiere este OBLIGATORIU sa te incalzesti. Vezi video cu 5 minute de exercitii pentru incalzire.

Dupa antrenamente este OBLIGATORIU sa faci cateva exercitii de stretching, pentru revenirea organismului dupa efort. Gasesti video aici: https://www.youtube.com/watch?v=nC7IX_A5ihI 

Urmareste-ne pe Facebook sa aflii rapid despre noile antrenamente lansate.

Daca vrei un program de antrenament personalizat si zeci de antrenamente video complete, te invit in sala online GymSport, proiectul nostru de suflet.

error: Continutul este protejat !!