Exercitii pentru talie este subiectul antrenamentului de astazi.

Talia este marcata de muschii oblici abdominali. Cel mai eficient antrenament pentru talie este reprezentat de un complex de exercitii compus din exercitii cardio si de tonifiere localizata.

Daca vrei sa scapi de colacei sau grasimea din zona abdominala, exercitiile de tonifiere nu sunt suficiente. Grasimea este eliminata prin consum caloric ridicat. Cele mai indicate exercitii pentru eliminarea tesutului adipos fiind execitiile cardio.

In antrenamentul de mai jos, am combinat perfect pentru tine exercitii pentru talie executate in regim cardio pentru arderea grasimilor, cu exercitii pentru tonifierea taliei, executate la sol, pe salteluta.

Iti uram mult spor si o talie frumos conturata! 🙂

Inainte de a executa aceste exercitii pentru talie este OBLIGATORIU sa te incalzesti. Vezi video cu 5 minute de exercitii pentru incalzire.

Dupa antrenamente este OBLIGATORIU sa faci cateva exercitii de stretching, pentru revenirea organismului dupa efort. Gasesti video aici: https://www.youtube.com/watch?v=nC7IX_A5ihI 

Urmareste-ne pe Facebook sa aflii rapid despre noile antrenamente lansate.

Daca vrei un program de antrenament personalizat si zeci de antrenamente video complete, te invit in sala online GymSport, proiectul nostru de suflet.

error: Continutul este protejat !!